[VIDEO] ‘Ayah Memang Tak Terima Poligami, Saya Buat Salah..Setahun Tak Telefon Parent’ – Cik Pia

Shopee Sale


cik pia

Kisah rumah tangga usahawan dan personaliti media sosial, Cik Pia antara yang mendapat perhatian warganet sebelum ini.

Nasihat bapa

" data-video-id="7366154305872596242" data-embed-from="oembed" style="max-width:605px; min-width:325px;">
@mingguanwanita

‘Abah tidak terima poligami,mereka tidak akan bahagia dan tidak akan kemana..’ – Cik Pia #mingguanwanita #sembangwanita #fyp #foryoupage

? Very Sad – Enchan

Menerusi temu bual bersama Mingguan Wanita, Cik Pia atau nama sebenarnya Norsufia Johari berkongsi tentang tanggapan bapanya berkenaan poligami.

Menurut Cik Pia, bapanya berpendapat bahawa seorang wanita akan sukar untuk mengecapi kebahagiaan jika hidup berkongsi kasih dengan wanita lain.

Ayah saya memang tak terima poligami, memang dia akan buang.

Dia kata majoriti orang yang berpoligami tak akan bahagia, takkan ke mana. Itu yang dilihat dari mata kasar dia. Bapa saya yang cakap, bukan mak saya. Dia kata begitu dekat semua anak perempuan dia.

Pempengaruh itu kemudian dilihat tidak dapat menahan air mata apabila dia sendiri mengambil keputusan untuk menjadi isteri kedua suatu ketika dahulu.

Setahun saya tak telefon ibu bapa. Kita yakin mungkin ini adalah takdir tuhan. Kita ada ‘kepala’ kita sendiri, ibu bapa pun ada pandangan mereka sendiri.

Bila saya yang buat, saya sendiri yang jauhkan diri daripada mereka. Sebab saya buat salah, saya buat apa yang dia tak suka.

Terdahulu, difahamkan bekas suami kepada Cik Pia iaitu Boss Kay sudah pun menceraikannya dan isteri pertama. Hasil kedua-dua perkahwinan itu Boss Kay dikurniakan empat orang anak.

MENARIK:  Ebit Lew Didakwa Kerap Menghubungi & Menghantar Gambar Menunjukkan Kemaluan, Menurut Pengadu

Boss Kayy juga mendirikan rumah tangga buat kali ketiga bersama pelakon Tash Yong pada April tahun lalu dan kini sedang menanti kelahiran anak sulung mereka.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular