[VIDEO] Cik B Bagi ‘Green Light’ DSV Kahwin Lagi – ‘Tapi Mama Janganlah Buta Kerana Cinta’

Shopee Sale


cik b

Anak kepada usahawan terkenal, Datuk Seri Vida iaitu Cik B membenarkan ibunya untuk mencari calon suami.

Cik B faham perasaan DSV

" data-video-id="7368161557160742152" data-embed-from="oembed" style="max-width:605px; min-width:325px;">
@zurashops

Cik B anak mama yg hebat nih betul2 memahami perasaan mama dia..?? #Mothersday #mothersday #CikB #datosrivida #dsv #fyp

? original sound – Azura58 – Azura58

Menerusi sesi siaran langsung di TikTok, Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman dilihat sedang berinteraksi bersama pengikutnya. Mereka juga turut menyoal tentang calon suami baru kepada Vida.

Usahawan berusia 52 tahun tersebut kemudian bertanya pendapat untuk berkahwin lagi kepada anak perempuannya itu.

Menurut Cik B, dia kini lebih memahami perasaan sunyi yang dialami oleh ibunya. Justeru itu, dia tidak kisah jika Vida mencari suami yang baru.

Mama nak ke suami baru? Kalau mama nak ikut mama lah. Saya tak kisah, sebab saya pun faham perasaan sendu.

Masa kecil tak faham lagi.

Tapi mama jangan cinta itu buta sangat. (Jangan buta kerana cinta). Mama carilah orang yang bagus.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata ramai yang memuji gadis berusia 19 tahun itu kerana memiliki pemikiran yang matang.

Cik B ni pemikiran dah matang, bagus sangat.

Cik B terlalu sayang mama dia. Sebab tu dia nak hanya yang betul-betul ikhlas sayang mama dia. Bukan sebab harta.

Best la dapat anak macam Cik B, lawak pula tu. Cara cakap je dah buat tersenyum.

Sekadar info, sebelum ini Vida pernah mendirikan rumah tangga beberapa kali namun perkahwinan tersebut tidak berpanjangan.

MENARIK:  Ifa Raziah Nafi Starvendors Hambar – ‘Datang 7 Pagi Memanglah Sendu, Lepas Berbuka Meriah’

Sekitar tahun 2021, Vida didakwa bakal berkahwin dengan bekas pengurusnya, Ahmad Iqbal Zulkefli. Bagaimanapun, tiada jodoh di antara mereka.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular