[VIDEO] Diasak Rujuk Kembali, Adira & Datuk Red Sudah ‘Move On’ – ‘Memang Tidak Ada Sinar’

Shopee Sale


adira 2

Perhubungan baik yang ditonjolkan oleh penyanyi Adira Suhaimi dan bekas suaminya Datuk Red sering kali mendapat perhatian warganet malah mereka mendoakan agar pasangan itu bersatu semula.

Penerangan Adira

" data-video-id="7377392283286621457" data-embed-from="oembed" style="max-width:605px; min-width:325px;">
@putehhhx

#abgred #datored #datoredadira #abgredadira #adirasuhaimi #adirasuhaimireal

? Masa Laluku – Kangen Band

Menerusi sesi siaran langsung di TikTok, Adira atau nama lengkapnya Siti Adira Suhaimi menerangkan bahawa dia dan Datuk Red sudah menerima kenyataan bahawa mereka tidak lagi bersama.

Kalau kami tak move on lagi takkan la kami boleh berborak, bergurau..macam sekarang ini.

Saya ni jenis yang kalau tak move on saya tak akan jumpa orang itu. Jadi maknanya kami boleh komunikasi dengan bagus. Maksudnya kami dua-dua sudah move on.

Dalam pada itu, pelantun lagu Ombak Rindu tersebut menegaskan bahawa cinta antara dia dan bekas suami tidak akan bertaut kembali malah mereka memilih untuk memberi perhatian terhadap kehidupan masing-masing.

Jangan cerita tentang tujuh tahun ke atau 10 tahun akan datang, esok pun kita tak tahu apa ceritanya lagi. Tapi kalau buat masa sekarang ini kamu semua tanya rujuk atau jadi suami isteri balik..memang tidak ada sinar.

Datuk nak fokus untuk menyelesaikan semua masalah dia. Saya pula fokus untuk membesarkan anak-anak. Jarang saya serius, tapi ini cerita betul supaya kamu semua tidak ulang soalan yang sama.

Penyanyi berusia 32 tahun itu berkata, tiada masalah untuk Datuk Red sering datang ke rumah kerana ketika ini dia masih di dalam tempoh edah.

Sekarang ini tempoh edah, memang dia boleh lagi untuk datang rumah. Kalau bukan dalam edah dia masih datang, itu pelik la.

Buat masa sekarang kalau dia nak datang rumah atau jumpa anak tak ada yang pelik pun.

Sekadar info, Datuk Red menceraikan Adira yang merupakan isteri keduanya dengan talak satu pada 23 April lalu di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Barat, Kuang, Selangor.

MENARIK:  ‘Wanita Tak Perlu Duit Lelaki, Tak Payah Berlagak Macam Kami Ni Kejar Duit Korang..Kami Tak Berminat’ – Intan Najuwa

Selepas 21 hari, Datuk Red kemudian bercerai dengan isteri pertamanya, Datin Red atau nama sebenarnya Sharifah Norshafila di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Selangor.

Imbas kembali, Adira dan Datuk Red berkahwin di Songkhla, Thailand pada 3 Disember 2015. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Anggrek, 7, Asan, 6, Anggun, 5 dan Ayob yang kini berusia dua tahun.

Sementara itu, Datuk Red juga memiliki tiga orang cahaya mata lelaki menerusi perkahwinan dengan isteri pertamanya.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular