[VIDEO] Ikut Trend TikTok, Netizen Terhibur Ebit Lew Tiru Dialog KL Gangster – ‘Jangan Macam Tu Ustaz, Lari Nanti Makmum Dalam Masjid’

Shopee Sale


Perkongsian video trend miming dialog Syamsul Yusof yang dibuat pendakwah terkenal, Ebit Lew menarik perhatian pengikutnya di aplikasi TikTok.

Netizen terhibur, Ebit ikut trend TikTok

Walaupun bergelar seorang pendakwah, Ebit atau nama sebenarnya Ebit Irawan Bin Ibrahim Lew dilihat tidak ketinggalan mengikut trend anak muda di TikTok.

Menerusi video pendek yang dikongsikan, Ebit sambil memakai kaca mata berwarna hitam dilihat selamba meniru dialog watak Shark yang dilakonkan oleh Syamsul Yusof dalam filem KL Gangster.

Rata-rata pengikut akui terhibur dengan aksi bersahaja Ebit malah mereka tidak menyangka pendakwah terkenal itu seorang yang ‘sporting’ dan kelakar.

Ini sebenarnya jiwa ustaz kan.

Wah first time tengok tak pakai kopiah.

Assalamualaikum, ustaz okay tak tu.

Jangan macam tu ustaz, lari nanti makmum dalam masjid.

Di ruangan kapsyen, Ebit memberitahu hasratnya untuk memberi duit raya kepada beberapa individu terpilih yang telah meninggalkan komen di hantaran tersebut.

Video

MENARIK:  Jom Jadi Golongan Bijak Kewangan Dengan Beyond Card, Pelbagai Manfaat Seperti Cashback & PayLater Tersedia!
" data-video-id="7357710904613489937">
@ustazebitlew Siapa nak duit raya? komen dekat bawah. nanti kita pilih ya #shrmzb2024 ? original sound – Puteghaa. – Puteghaa ?

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular