[VIDEO] Jam Tangan Nabil Ahmad Bernilai RM67k Curi Tumpuan – ‘Ini Isteri Saya Yang Hadiahkan, Tidak Ternilai Harganya’

Shopee Sale


Personaliti media sosial, Koocester yang terkenal dengan konten ‘What do you do for a living’ di TikTok berkesempatan menemu bual pelawak dan pengacara terkenal, Nabil Ahmad.

Jam tangan Nabil cecah RM67k

" data-video-id="7384763774047227144">
@koocester Anybody remembers Raja Lawak?! It was so nice meeting @Nabilahmad ? original sound – KOOCESTER

Menerusi video yang dikongsikan di TikTok, Koocester dilihat berkesempatan bertemu dengan Nabil di luar sebuah pusat membeli-belah.

Ketika disoal apakah pekerjaan yang dilakukannya, Nabil memberitahu dia melakukan pelbagai kerja untuk menyara kehidupannya dan keluarga.

Saya telah menjadi pengacara selama 12 hingga 13 tahun dan permulaan saya dalam industri ini selepas bergelar juara Raja Lawak pada tahun 2008.

Tetapi apa yang menarik perhatian ramai adalah jam tangan yang digayakan oleh Nabil adalah berharga cecah puluhan ribu ringgit. Menurut Nabil, jam tersebut merupakan hadiah pemberian isteri tercinta, Nazirah Ayub.

Franck Muller RM67,820 (usd 14,500).

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tertanya-tanya berapakah pendapatan bulanan Nabil memandangkan dia adalah antara pengacara termahal di Malaysia. Mereka turut memuji kefasihan Nabil bercakap dalam bahasa Inggeris.

Baru-baru ni, syarikat jemput dia jadi pengacara. RM50k dah sekarang.

Dia memang pandai cakap English, mak dia cikgu Bahasa Inggeris.

Nabil punya English power lah sekarang.

MENARIK:  Aliff Teega Nafi Terlibat Komisyen Derma 20%, Nasihat Jangan Mudah Percaya Cerita Satu Pihak – ‘Saya Hidup Dimaki Satu Malaysia Akibat Poligami’

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular