[VIDEO] ‘Kepada Empat Akaun Ini Korang Tunggulah Nasib Kau’ – Aaron Aziz

Shopee Sale


Pelakon Datuk Aaron Aziz akhirnya membuat laporan polis ke atas empat akaun Instagram yang didakwa menjalankan sindiket penipuan.

Tunggulah nasib kau

Menerusi rakaman video yang dimuat naik di Instagram, Aaron atau nama sebenarnya Aaron Mustapha Aziz, 48, berkata, dia membuat laporan berkenaan susulan tindakan melampau scammer yang dipercayai menggunakan namanya untuk tujuan memperdayakan orang lain.

Assalamualaikum, siapa yang lihat hantaran saya pagi tadi, saya sudah buat laporan polis. Scammer di mana-mana sekarang ini. Nak hidup senang tanpa usaha. Kepada empat akaun ini korang tunggulah nasib kau. Dapatlah saya duit raya lebih tahun ini.

Sebelum ini, Aaron meluahkan rasa kesal apabila terdapat scammer yang mengambil kesempatan di atas sikap toleransi yang diberi sebelum ini. Ujar Aaron lagi, dia tidak akan memberi muka kepada si pelaku dan mahu menuntut keadilan secara undang-undang.

Dulu kau buat aku diam… Bagi kau chance minta kau sedar sikit. Harini kau buat lagi. Esok mula Ramadan bulan baik. Tapi esok juga mula kau akan aku bagi kaw kaw. Don’t take my kindness as weakness, *****.

Video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz)

MENARIK:  Baru Je Nikah, Wanita Nekad Fail Cerai Lepas Dapat Tahu Suami Bagi Mas Kahwin Palsu

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular