[VIDEO] Kerat Badan Lelaki Tepi Jalan, Pemuda Tersenyum Bila Ditahan Polis..Saksi Sangka Suspek Potong Ayam

Shopee Sale


Baru-baru ini tular satu video di media sosial memaparkan pembunuhan ngeri yang melibatkan seorang lelaki dalam satu kejadian di Indonesia.

Suspek kerat badan mangsa tepi jalan

Menerusi video yang dikongsikan kelihatan dua lelaki kurang siuman sedang berjalan dimana salah seorang daripada mereka (suspek) menarik tali yang diikat pada tangan seorang lagi individu (mangsa).

Namun tidak lama selepas itu, suspek yang dikenali sebagai Erus, 23, membawa mangsa ke tepi jalan dan mula melakukan perbuatan kejamnya itu.

Menerusi video tersebut, kelihatan tubuh badan mangsa berterabur di tepi jalan setelah dikerat kepada beberapa bahagian. Suspek turut menyimpan sebahagian anggota badan mangsa termasuk kaki dan tangan ke dalam guni sebelum membawanya mengelilingi kampung.

Salah seorang penduduk kampung mendakwa melihat kejadian itu dan pada awalnya dia menyangka suspek memotong daging ayam, rupa-rupanya itu adalah daging manusia.

Terkejut Ya Allah, daging manusia. Ada kepalanya. Lepas tu saya terus lari.

Difahamkan, suspek dilihat tersenyum setelah ditahan polis. Siasatan lanjut sedang dijalankan dan suspek telah dibawa ke hospital untuk pemeriksaan kesihatan mental.

MENARIK:  Video: Syatilla Melvin Memperlihatkan Keberanian Individu yang Meminta Bermadu - 'Jika Berani, Datanglah Dulu, Tetapi Bersedia Kena Air Panas'

Video

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular