[VIDEO] Marissa & Aslam Tidak Kekok pada Photoshoot Pertama Bersama Selepas Kontroversi Kahwin Di Thailand, ‘Muka Pun Seiras’

Shopee Sale


Baru-baru ini, tular beberapa video di media sosial memaparkan anak kepada pelakon Abby Abadi dan Norman Hakim iaitu Marissa Dania sedang melakukan photoshoot bersama Aslam.

Marissa, Aslam photoshoot

Menerusi video pendek yang dikongsikan di TikTok, Marissa Dania dan Aslam bagai pinang dibelah dua apabila masing-masing menggayakan busana berwarna hitam. Mereka yang juga merupakan model bagi satu jenama pakaian tempatan itu dilihat melakukan beberapa posing untuk mempromosikan pakaian sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang.

Susulan daripada video tersebut, rata-rata wargamaya mendakwa Marissa dan Aslam sama sekali tidak kelihatan seperti kekok apabila bergandingan bersama. Malah, perkara itu menguatkan lagi dakwaan mereka bahawa pasangan itu sebenarnya sudah berkahwin seperti berita yang tular sebelum ini.

Hasil tinjauan , Misya Mazlan iaitu isteri pertama Aslam turut merupakan salah seorang model bagi jenama pakaian tersebut.

Video

" data-video-id="7343437954687225090">
@official Marissa Dania kali pertama dilihat photoshoot bersama suami, Aslam ? # #sembangentertainment #marissadania #photoshoot #raya #dengan #suami #aslam ? Dawai (From “Air Mata Di Ujung Sajadah”) – Fadhilah Intan
MENARIK:  Tenang Jalani Kehidupan Harian Tanpa Gosip, Fouziah Gous Belum Terfikir Nak Buat ‘Come Back’


The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular