[VIDEO] Muaz Zabir Perli Aliff Aziz? Guna Lagu ‘Sayang-Sayang’ Dekat Instagram Story

Shopee Sale


Penyanyi Aliff Aziz bersikap tegas dan meminta Muaz Zabir untuk tampil bercakap jujur mengenai hubungannya dengan Bella Astillah menerusi temu bual bersama Melodi, sebentar tadi.

Menurut Aliff, dia tahu apa yang Muaz lakukan dan berharap aktor tersebut berani bercakap benar kepada media mengenai apa yang dilakukan olehnya.

Letak lagu ‘sayang-sayang’


Berikutan daripada itu, pihak cuba menghantar kiriman Whatsapp kepada Muaz untuk meminta komennya berhubung kenyataan yang dikeluarkan oleh Aliff Aziz di Melodi.

Namun begitu, Muaz tidak membalas kiriman Whatsapp tersebut. Hasil pemerhatian pihak Muaz dipercayai sedang sibuk menjalani penggambaran pada masa ini. Lebih mencuri tumpuan, pemilik nama Muaz Mohamad Zabir ini meletakkan lagu ‘Sayang Sayang’ nyanyian Aliff Aziz di Instagram Story miliknya.

Sebelum ini, Muaz berkata, dia sudah berulang kali meminta maaf dan menganggap penyanyi kelahiran Singapura itu bukan seorang lelaki sejati apabila terus berkongsi isu yang berlaku dalam satu temu bual podcast.

Dakwa Muaz, Aliff seakan mempunyai niat tidak baik terhadap dirinya dan Bella berdasarkan mesej perbualan WhatsApp antara Aliff dan individu dikenali NRF seperti yang diviralkan oleh pelakon Didi Astillah.

MENARIK:  Saya Sanggup Kerjasama Dengan Pihak Berkuasa, Tidak Akan Melarikan Diri – Vida

Bukan itu sahaja, Muaz sempat menasihati pelantun lagu ‘Sayang Sayang’ itu supaya berhenti memburukkan dan mengaitkan lagi namanya dalam isu kontroversi yang berlaku.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular