[VIDEO] Pak Nil Tolong Settle Isu ‘Double Park’, Siap Masuk Kedai Tanya Siapa ‘Owner’ Kereta – ‘Dah Masuk Kereta Tak Minta Maaf Pun’

Shopee Sale


Baru-baru ini, pengacara nombor satu negara iaitu Datuk Aznil Haji Nawawi berkongsi mengenai isu ‘double park’ menerusi hantaran di TikToknya.

Menyusahkan orang lain!

Menerusi hantaran tersebut, Aznil yang lebih mesra disapa Pak Nil memuat naik video memaparkan sebuah kenderaan berwarna hitam yang telah memarkir secara ‘double park’ dan menghalang sebuah kenderaan jenis pacuan empat roda berwarna putih.

Dapat dilihat, tindakan pemilik kenderaan berwarna hitam itu telah menyukarkan seorang wanita untuk mengeluarkan kenderaannya.

Pak Nil kemudiannya bertindak untuk masuk ke sebuah kedai minuman dan menyebut nombor pendaftaran bagi mencari pemilik sebenar kenderaan tersebut.

Setelah beberapa ketika, pemilik kenderaan berwarna hitam itu dilihat mengalihkan kenderaannya namun, tiada sebarang permohonan maaf dibuat.

Dah lah ‘double park’, orang lain tunggu berjam-jam untuk keluar parking.

Dah masuk kereta terus pergi tak minta maaf pun. Ada bawak anak dan anak itu nanti mesti ingat, ‘Tak mengapa untuk terus belah dan tak rasa bersalah’.

Di akhir video tersebut, dapat dilihat pemilik kenderaan pacuan empat roda itu menitipkan ucapan terima kasih buat Pak Nil yang telah membantunya menyelesaikan masalah tersebut.

Video

MENARIK:  Aina Abdul Bakal Mempersembahkan Fesyen 'Ekstravaganza' Melinda Looi dalam Penampilan Kelima di AJL38
" data-video-id="7390041487939046663">
@datukaznilnawawiDah lah double parking, org lain tunggu berjam2 untuk keluar parking. Dah masuk kereta terus blah xmintak maaf pun. Ada bawak anak, and anak tu nanti mesti ingat it’s ok utk terus blah n xrasa bersalah. ADAB Laporan : TVXPASTI? original sound – Datuk Aznil Nawawi

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular