[VIDEO] Redza Rosli Kini Milik Pelakon Baharu, Bella Hanna

Shopee Sale


Hanya dengan sekali lafaz, pelakon, Redza Rosli selamat bergelar suami kepada pelakon baharu, Bella Hanna pada pukul 4.05 petang, sebentar tadi.

Sah bergelar suami isteri

Pasangan itu dinikahkan oleh bapa Bella sendiri, Rosman Abdullah dan disaksikan oleh Jurunikah, Ustaz Mohd Mustaqim Mujahidin.

Redza atau nama sebenarnya Ahmad Redza Rosli, 32, menyerahkan mas kahwin berupa wang tunai berjumlah RM3,000 manakala wang hantaran dirahsiakan.

Pada majlis sama, pelakon drama Rindu Yang Terindah turut memberi lima dulang hantaran dan dibalas tujuh daripada pihak Bella.

Majlis bertemakan warna putih itu diadakan secara sederhana di Forest Valley Hall, Cheras, dengan dihadiri oleh keluarga kedua-dua belah pihak.

Antara rakan selebriti yang memeriahkan adalah Adam Lee, Sweet Qismina, Datin Intan Najuwa, Erysha Emyra, Zamarul Hisyam, Diana Rafar, Datin Elvina.

Sekadar info, Redza dan Bella atau nama sebenarnya Farhana Nabila, 28, pernah bergandingan dalam satu drama Luruhnya Bunga Cinta yang ditayangkan di TV3.

Video

" data-video-id="7382867343749254401" data-embed-from="oembed" style="max-width:605px; min-width:325px;">
@official

MENARIK:  ‘Nak Ada Lagi Sorang Kena Terus Kahwin’ – Tak Mahu Suami Berlaku Curang, Tom Bagi ‘Lesen’ Fuad Rahman Beristeri Dua

Hanya dengan sekali lafaz, pelakon, Redza Rosli selamat bergelar suami kepada pelakon baharu, Bella Hanna pada pukul 4.05 petang, sebentar tadi. Tahniah ? # #redzarosli #nikah

? original sound – OHBULAN! – OHBULAN!

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular