[VIDEO] Ruhainies Tak Cari Lelaki Kaya, Pentingkan Sikap Bertanggungjawab

Shopee Sale


ruhainies lelaki kaya

Nama pelakon Ruhainies menjadi topik panas selepas didakwa bersekedudukan dengan penyanyi Aliff Aziz yang juga merupakan suami kepada aktres, Bella Astillah.

Kaya bukan pilihan utama

ruhainies lelaki kaya

Usahawan selebriti, Datuk Seri Aliff Syukri yang sentiasa pantas sekiranya timbul kontroversi turut memuat naik video bersama Ruhainies. Menerusi video itu, Ruhainies dilihat mempromosikan tas tangan keluaran syarikat Aliff yang dijual dengan harga RM229.

Bukan itu saja, aktres berumur 32 tahun itu turut diajukan soalan sama ada benar dia akan memilih calon suami yang kaya saja.

Anis (panggilan Ruhainies) memang nak kahwin dengan orang kaya saja ke?

Menjawab pertanyaan itu, pemilik nama Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas menyangkal dakwaan itu. Kata adik kepada pelakon Risteena, dia menginginkan bakal suami yang mempunyai sikap bertanggungjawab.

Mana ada. Korang ni kan! Saya tak kisah lelaki itu kaya ke tak asalkan bertanggungjawab. Itu yang susah nak cari.

" data-video-id="7344203707074039042">
@official? Dawai (From “Air Mata Di Ujung Sajadah”) – Fadhilah Intan

Pada awal pagi Sabtu lalu, media melaporkan pasangan selebriti telah ditangkap bersekedudukan di sebuah kondominium mewah yang terletak di ibu kota.

Adik kepada Bella iaitu Didi Astillah mengesahkan individu yang dicekup oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) itu adalah abang iparnya, Aliff.

MENARIK:  Ye Ke Halal? Ini Fakta Menarik & Sahih Yang Korang Perlu Tahu Tentang bekal by foodpanda!

Aliff dan Ruhanies dilaporan sudah dibebaskan dengan jaminan sementara kira-kira jam 2 petang di pejabat Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) sementara menanti pendakwaan pada satu tarikh lain (masa terdekat).

Kemudian, Aliff dan Ruhainies berjanji akan memberi penjelasan sebenar mengenai dakwaan ditangkap khalwat di rumah aktres itu.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular