[VIDEO] Satria Mahathir Bangga Pernah Tidur Dengan 28 Wanita dan Dikatakan Curang Dengan Bekas Isteri Sebanyak 3 Kali

Shopee Sale


SATRIA

Nama Satria Mahathir dikecam orang ramai selepas tular keluar kenyataannya di podcast. Mana tidaknya, Satria mengaku pernah meniduri 28 wanita dan tidak menggemari wanita yang menggunakan telefon Android.

Berapa banyak wanita pernah ditiduri?

" data-video-id="7276641831977291010">
@mediashare.id 28 cewe cuy #satriamahathir #drrichardlee ? suara asli – MediaShare.ID

Memetik laporan , lelaki berusia 20 tahun ini berkata antara wanita yang pernah ditidurinya berketurunan campuran dari Amerika Syarikat dan Bali.

Ada seorang warga asing, Amerika Bali (yang pernah saya tiduri). Sangat comel, dia suka lelaki berkulit manis (tunjuk tangan).

Bukan itu sahaja, Satria turut menyindir wanita yang menggunakan telefon Android. Akui Satria secara terbuka, dia mengakui bahawa secara automatik akan melihat wanita yang menggunakan telefon Android secara negatif.

Cara mereka melepak ialah di kedai kopi, bercangkung empat orang atau di tepi jalan dan menggunakan motosikal. Saya berfikiran teruk terhadap gadis menggunakan Android.

Sekadar info, Satria yang lebih mesra disapa Pupa adalah anak kepada bekas Jeneral Polis Dua Bintang, manakala ibunya bekas model.

Ibu bapa Satria telah bercerai sejak sekitar tahun 2015. Ibunya memfailkan cerai dengan suaminya kerana dakwaan keganasan rumah tangga (KDRT) terhadapnya dan anak-anaknya.

Satria mempunyai tiga orang adik beradik iaitu dua lelaki dan seorang perempuan. Agama yang dianuti Satria ialah Islam.

MENARIK:  [VIDEO] Janna Nick Terlampau Sayang Dini Schatzmann – ‘Terima Kasih Sebab Tahan Dengan Mental Saya’

Terdahulu, Satria berkahwin dengan Nindya Putri ketika berusia 16 tahun. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang anak lelaki bernama Karen Alpha.

Pernikahan yang berlangsung pada tahun 2019 itu berlaku kerana Nindya hamil luar nikah. Ketika itu, bekas isteri Satria masih berumur 18 tahun.

Namun, pernikahan tersebut berakhir dengan perceraian. Alasannya, Satria telah curang sebanyak tiga kali dalam tempoh 14 bulan hidup berumah tangga.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular