[VIDEO] Shuk Sahar Pernah Bertegang Urat Dengan Ajak Shiro – ‘Takkan Pasal Benda Bodoh Kau Nak Bergaduh Dengan Aku?’

Shopee Sale


shuk ajak.jpg

Pelakon dan pelawak, Shuk Sahar mendedahkan dia dan rakan industri, Ajak Shiro pernah bertikam lidah sebelum ini.

Hilang sabar

shuk ajak.jpg 1

Menerusi podcast Ok Lets Go, Shuk atau nama sebenarnya Mohammad Shukri Mohamed Sahar berkongsi insiden pergaduhan tersebut ketika dia dan Ajak pernah ditugaskan bersama di Hot FM.

‘Realitinya ketika aku kerja radio dulu, aku pernah bergaduh dengan Ajak Shiro.

Kita orang ada macam satu benda yang buat kami bertelagah. Ada benda yang aku cakap pasal aku, Ajak akan masuk cucuk belakang. Ada benda Ajak cakap pasal dia, aku pula akan masuk cucuk belakang.

Menurut Shuk, keterlanjuran kata telah menyebabkan Ajak menjadi berang sehingga keadaan pada ketika itu menjadi tegang.

Masa tu tengah berborak, aku rasa ada satu part aku mengecilkan Ajak. Suara dia masa tu dah agak tegang. Bila Fizi tamatkan siaran..Ajak terus bangun.

Dia buka beg dia dan bangun tunjuk aku, ‘kau apa hal? Kau ingat aku adik-adik kau ke? Kau nak tengok askar macam mana? Kau nak tengok disiplin askar macam mana?’

Tapi bila dia bangun macam tu, ada orang dekat dalam konti..takkan aku nak kalah?

‘Kalau kau nak gaduh, kita tak payah gaduh dalam ni macam budak-budak, kita turun bawah.’

Dia masa tu tak ‘cool down’, dia buka pintu dan hempas terus turun bawah.

Walau bagaimanapun, Shuk memilih untuk tidak meneruskan pertelingkahan tersebut dan berjaya memujuk Ajak untuk berbaik semula.

Sampai dekat bawah, aku fikir macam mana ayat aku tak nak nampak malu tapi tak jadi gaduh.

Kau betul nak gaduh dengan aku? Takkan pasal benda bodoh tu pun kau nak bergaduh dengan aku? Kita dah macam family.

Dengan ayat kita dah macam family, mata dia dengan mata aku dah berair. ‘Aku sayang kau bro’ dan aku peluk dia.

Untuk info, Shuk, Ajak dan Fizi sebelum ini pernah mengendalikan segmen Geng Pagi Hot di stesen radio Hot FM.

MENARIK:  [VIDEO] Johan Ghazali Beli Jam Tangan Jenama Mewah Sebagai ‘Self Reward’, Netizen Dakwa Harga Cecah RM74,000
" data-video-id="7345365951426202898" data-embed-from="oembed" style="max-width: 605px;min-width: 325px;">
@okletsgo.sg

KITA KAN DAH MACAM FAMILY!!!! ?? Podcast penuh di Spotify ?? OKLETSGO ? #okletsgo #okletsgosg #fyp #fypsg #fypmy #podcast #radio #viralmalaysia?? #gempakviral #berita #fyp? #shuksahar #ajakshiro #dzarismail #rajarazie #dynnorahim

? original sound – OKLETSGO – OKLETSGO

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular