[VIDEO] Wanita Kesal Anak Autisme Dijeling, Kena Marah Ketika Seminggu Beraya Di Kampung

Shopee Sale


Di TikTok, seorang wanita yang dikenali sebagai Nabila Ashburn meraih perhatian apabila berkongsi rasa terkilannya sewaktu pulang ke kampung halaman bagi menyambut perayaan Aidilfitri.

Anak autistik selalu kena marah

" data-video-id="7357270684583677191">
@bellburn Anak syurga ibu.. bersabarlah kita ok.. “anak ibu pon berhak raya mcm orang” #anaksyurgaraya #raya #autismberaya #autism #autismacceptance #SlowZoom ? Very Sad – Enchan

Menerusi perkongsian tersebut, Nabila memuat naik video anak syurganya yang sedang duduk di atas buaian di halaman rumahnya.

Menurut Nabila, meskipun anaknya menghidap autisme namun dia juga berhak untuk menyambut perayaan Aidilfitri seperti kanak-kanak lain.

Difahamkan, anaknya itu sering kali dimarahi serta dijeling oleh kaum keluarga yang seakan tidak senang sepanjang seminggu kehadiran mereka di kampung halaman.

Seminggu dah kena marah, kena jerit, kena perli, kena halau dan kena jeling.

Okay jom lah balik ke rumah.

Hantaran tersebut telah meraih perhatian wargamaya yang rata-ratanya bersimpati dengan nasib yang menimpa anak Nabila itu.

MENARIK:  Kongsi Foto Romantis Berpegangan Tangan, Netizen Nampak ‘Baby Bump’ Marissa Dania?

Di ruangan komen, terdapat juga netizen yang berkongsi pengalaman hampir sama dirasai mereka sewaktu membawa anak autisme mereka pulang ke kampung.

Komen netizen

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular