[VIDEO] Wawa Zainal Tak Guna Misya Mazlan Untuk ‘Marketing’, Nak Bantu Supaya Dapat Banyak Lagi Tawaran Kerja

Shopee Sale


wawa misya

Usahawan terkenal dan pelakon Wawa Zainal menekankan dia sama sekali tidak menumpang kontroversi madu kepada anak pasangan selebriti Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania.

Tak guna untuk pemasaran

misya wajah tudung wawa

Ketika ditemui , Wawa berkata perjanjian untuk mengambil Misya Mazlan sebagai wajah koleksi tudung terbaru jenama Wawa Scarves sudah lama dibuat.

Kata Wawa, 32, tujuan utama dia memilih Misya hanya ingin membantu, bukan mahu mengambil kesempatan terhadap isu yang masih hangat diperkatakan di media sosial.

Sebenarnya ia kebetulan.. kami sudah buat perjanjian dengan Misya sudah lama. Kami tidak menggunakan dia sebagai pemasaran. Tidak sama sekali!

Dalam masa yang sama, kami memang nak bantu dia juga.. yang sebelah sana sudah banyak tawaran kerja.

Wawa berkata demikian ketika ditemui di Majlis Indahnya Ramadan bersama Wawa yang diadakan di Doplohtiga Space, pada Selasa. Wawa turut melancarkan dua produk basic skincare iaitu Cleansing Oil dan Moisturizer.

Setiap bulan memang ambil artis atau ‘influencer’

wawa zainal

Dalam pada itu, pemilik nama Nur Hawa Zainal Abidin menyatakan dia menginginkan Misya lebih menonjol supaya lebih banyak peluang pekerjaan yang ditawarkan pada masa akan datang.

Kami nak dia lebih menonjol juga supaya lebih banyak tawaran selepas ini. Untuk lakukan promosi setiap bulan memang akan ada artis dan pempengaruh yang bantu.

Tapi kami tengok pempengaruh yang sedang jadi perhatian juga waktu sekarang ini. Kami pun tak menggunakan kes dia untuk menaikkan barang kami.

Terdahulu, Wawa Zainal memilih isteri kepada Aslam sebagai wajah untuk koleksi tudung terbaru jenama Wawa Scarves selama tiga bulan.

MENARIK:  Nabila Razali Memperlihatkan Sisi Lain Dalam Watak Teratai – 'Tidak Lagi Seorang Gadis Manis!'

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular