[VIRAL] ‘Jangan Kedekut Dengan Isteri & Anak-Anak, Hidup Akan Binasa’ – Kak KM

Shopee Sale


kak km-3

Usahawan popular, Kak KM menitipkan nasihat kepada golongan suami untuk tidak kedekut berbelanja untuk isteri dan anak-anak.

Suka sorok duit

kak km suami sorok duit

Menerusi video di TikTok, Kak KM berkata ramai suami di luar sana yang bertindak ‘menyembunyikan’ duit gaji daripada isteri.

Tegas Kak KM, suami yang kedekut ini tidak akan dimurahkan rezeki malah akan diduga dengan masalah yang akan melibatkan pengaliran duit keluar.

Sebab ada banyak lelaki dekat luar sana yang sorok duit. Dapat gaji, dapat bonus, diam diam. Asyik cakap tak ada duit.

Kau kena tahu satu hal. Kalau kau kedekut dengan isteri dan anak-anak, binasa hidup kau. Lagi kau sorok duit, duit itu akan hilang. Bukan hilang sebab toyol ambil.

Ada saja masalah yang timbul contoh kereta rosak. Jadi, kau terpaksa keluar duit.

Gaji isteri pegang

" data-video-id="7336832085455392002">
@sweetdarakmbeauty_marykl Betul ke tak?? Kalau tak kedekut dengan anak isteri, rezeki suami akan jadi lebih murah. #kakkm #suamipemurah #murahrezeki ? original sound – sweetdara km beauty KL

Bagaimanapun, Kak KM atau nama sebenar Liana Rosli menyatakan dia bangga dengan sikap suami yang mempercayai isteri untuk menguruskan keseluruhan duit gaji.

Dapat saja gaji bulat-bulat semua dia serah dekat bini. Kemudian bini akan uruskan semua. Makna dia tak pegang langsung duit. Kalau dia nak duit makan ke barulah dia minta. Aku memang respect orang macam ini.

MENARIK:  Ernie Zakri Dedah Syamel Terap Cara Rasulullah Kawal Kemarahan Isteri – ‘Pada Dia, Beralah Itu Adalah Satu Kemenangan’

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular