[VIRAL] Netizen Emosional Melihat Ria Ricis Menangis Tertunduk, Teuku Ryan Sampaikan Salam Cium Tangan – ‘Saya Akan Menjaga Privasi Istri Saya’

Shopee Sale


Kisah rumah tangga pasangan terkenal Indonesia iaitu Ria Ricis dan Teuku Ryan yang sebelum ini pernah bahagia dan kini sedang sedang dilanda konflik, seringkali mendapati perhatian ramai.

Ria, Ryan menangis

Baru-baru ini, tular beberapa video dan foto memparkan momen Ria dan Ryan berada di sebuah bilik di mahkamah untuk perbicaraan mengenai kes perceraian mereka. Difahamkan, proses pengantaraan yang bertujuan untuk memberi peluang kepada kedua-dua pihak menyelesaikan pertikaian secara sukarela dan damai dengan bantuan seorang pengantara telah berlangsung selama satu jam.

Tetapi apa yang mencuri tumpuan ramai adalah Ria dan Ryan didakwa mengalirkan air mata saat sesi pengantaraan berlangsung, malah Youtuber terkenal itu kemudian datang menghampiri dan bersalaman sambil mencium tangan suaminya. Akan tetapi Ria langsung tidak mengeluarkan sebarang kenyataan selepas sesi pengantaraan manakala Ryan ketika ditemu bual, memberitahu bahawa dia sudah berusaha menyelamatkan rumah tangganya.

Saya mohon semua doakan yang baik-baik sahaja. Dan satu perkara lagi, saya tak akan membalas atau membuka air isteri saya. Kerana sampai biila-bila pun sama ada kami bersama atau tidak, dia tetap ibu kepada anak saya.

Terdahulu,  Ria dan Ryan langsung tidak membuka mulut berhubung dakwaan mengatakan rumah tangga mereka sedang bergolak. Perkara tersebut menjadi persoalan ramai sehinggalah segala-galanya terjawab selepaas media Indonesia mengeluarkan berita mendakwa Ria telah memfailkan perceraian terhadap Ryan.

MENARIK:  [VIDEO] Zizan Razak Hadiah Ibu Kereta Mercedes GLC300, Netizen Respon; ‘Dia Lambat Kahwin Tapi Bahagiakan Keluarga’

Video

" data-video-id="7337193878472232198">
@oleumricini1 Ria Ricis Menangis di sidang Perdana Cerai nya dengan Teuku Ryan . . . . . . . . . . . . . . . . . #lyodra #takdianggap #dibandingdia #sangdewi #pesanterakhir #selingkuhviral #chacacaroline #ramalan #peramalindonesia #riaricis #teukuryan #celiacruz #celiathomas #riskynazar #moanacantik #viralselebgram #youtuberviral #fyp #dedycorbuzierpodcast #masukberandafyp #adaafganlyodra #ada #lyodraxafgan #lyodraginting #pesanterakhir #takdianggap #lyodratakdianggap #takdianggaplyodra #sangdewi #pesanterakhir #tentangkamu #kalaubosan #dibandingdia #sabdarindu #lyodraheaven #gemintanghatikulyodra #ego #lyodraego #mylyodra #denysumargo #fypviral #dagelan #lambedanu #lambeturah #hotviralnewtiktok ? suara asli – ???????? ???????

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular