Viral Rahsia Baju Wangi di TikTok: Sekarang Dah Ada Kapsul Dobi Dengan Manik Penggalak Wangian & Sanitizer.

Shopee Sale


Memang ‘best’ bila cuci baju tapi bau pada pakaian kekal wangi sepanjang hari, betul tak?

Ianya macam satu terapi dan ganjaran buat kita yang dah bekerja keras menyelesaikan kerja-kerja rumah.

Apatah lagi, bila bau wangi pada pakaian dapat pujian dan jadi pertanyaan ramai orang, hati kita automatik rasa berbunga-bunga.

Mahu pelanggan enjoy ketika mencuci pakaian, Breeze tampil dengan Breeze Fragrance Laundry Capsules yang menggabungkan sabun pencuci, sanititizer dan manik penggalak wangian dalam 1 kapsul dobi.

Macam yang tengah ‘trending’ dekat TikTok. Ramai para pengguna sekarang dah ‘include’ kapsul dobi bersama manik penggalak wangian dalam cucian mereka.

Breeze Fragrance Laundry Capsules buat baju wangi sehingga 7 hari!

Bagi yang belum pernah cuba atau guna Breeze Fragrance Laundry Capsules, ini adalah tanda korang perlu mencubanya dan min jamin korang pasti tak menyesal!

Breeze Fragrance Laundry Capsules mudah digunakan dan dalam masa yang sama buat baju jadi harum semerbak.

Didatangkan dalam dua pilihan wangian iaitu Rose & Freesia (pink) dan Orange blossom & Lily (biru). kedua-dua pilihan bauan ini ada kelebihannya tersendiri.

Wangian Rose & Freesia menggabungkan bau bunga mawar bersama bunga Freesia. Oleh itu, bau yang dihasilkan adalah bau segar dengan sentuhan floral. Manakala, pilihan wangian Orange blossom & Lily pula, mengetengahkan sentuhan bau citrus daripada bunga buah oren dan bau Lily yang harum.

Bentuknya yang cantik, buat kita rasa teruja nak guna.

Apatah lagi, wangian yang dihasilkan oleh larutan sabun pencuci, sanitizer dan manik penggalak wangian akan melekat pada gentian fabrik pakaian dan buat baju wangi.

Wangian ini boleh bertahan sehingga 7 hari. Hebat kan?

Bukan itu sahaja, kapsul ini diperbuat daripada plastik khas dan mudah larut. Lebih menarik lagi, ianya tidak meninggalkan sebarang kesan pada pakaian.

8 kali lebih kuasa pembersihan & 99% anti bakteria.

Bukan itu sahaja, Breeze Fragrance Laundry Capsules mempunyai 8 kali lebih kuasa pembersihan berbanding sabun pencuci pakaian biasa selain, 99% anti-bakteria.

MENARIK:  Syasya Rizal Jatuh Cinta Dengan Suami Sebab Wajah Mirip Nobita – ‘Saya Memang Suka Cerita Doraemon’

Maka, tak harianlah pakaian yang dicuci menggunakan Breeze Fragrance Laundry Capsules lebih bersih, wangi dan bebas kuman.

Nak jemur dalam rumah pun dah tak jadi masalah sebab ada perlindungan bau selama 48 jam.

Sebab tu tak rugi korang guna Breeze Fragrance Laundry Capsules. Banyak kelebihan yang ada.

Dalam masa yang sama, korang boleh jimat sebab dah tak perlu beli sabun pencuci pakaian, pewangi baju dan penggalak bauan secara berasingan.

Gabungan bauan yang Breeze cipta ini buat korang rasa seakan-akan berada di taman bunga ketika mencuci pakaian di rumah.

Tak percaya? Korang cubalah sendiri.

Korang boleh dapatkan Breeze Fragrance Laundry Capsules di Village Grocer, The Food Merchant, BIG, AEON, Giant, Econsave dan pasaraya lain yang berdekatan.

Pembelian atas talian boleh dibuat melalui platform Shopee dan Lazada.

 

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular