Yuna Teruja Pertama Kali Lancar Lagu Bahasa Sepanyol, Baru Belanja ‘Teaser’ Peminat Dah ‘Goosebumps’

Shopee Sale


Yuna

Penyanyi kelahiran Malaysia yang kini berpangkalan di Los Angeles, Amerika Syarikat iaitu Yuna meluahkan rasa teruja kerana pertama kali mahu melancarkan lagu dalam bahasa Sepanyol.

Lagu Spanish

Yuna

Menurut Yuna atau nama lengkapnya Yunalis Mat Zara’ai, 37, lagu yang berjudul ‘Bad Intentions’ itu merupakan ciptaan sepenuhnya.

Kongsi penyanyi tersebut, dia mempelajari bahasa Sepanyol sejak tahun lalu dengan bantuan rakannya.

Saya teruja apabila akhirnya berkongsi rakaman lagu Bad Intentions. Lagu ini amat bermakna kepada saya kerana ini adalah kali pertama saya menulis dan menyanyi dalam bahasa Spanish (Sepanyol).

Saya mula belajar pada 2023 dengan bantuan rakan-rakan yang bertutur dalam bahasa itu dan saya sangat gembira dapat peluang ini.

Yuna berkongsi mengenai perkara itu menerusi hantaran video di TikTok miliknya. Pada hantaran sama, dia turut memuat naik ‘teaser’ lagu berkenaan buat peminatnya.

Dalam pada itu, Yuna berharap lagu ‘Bad Intentions’ mendapat tempat di hati pendengar dan berterima kasih kepada peminat yang sentiasa memberi sokongan.

Terima kasih kepada rakan-rakan dan peminat atas kasih sayang dan sokongan. Harap akan terus memberi sokongan terhadap lagu.

MENARIK:  Vanessa Terpaksa Beradaptasi & Menyesuaikan Diri Dengan Gaya Nyanyian Yang Berbeza Demi ‘Erti Rindu’

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular