Zizan Razak Tak Tergugat Kehadiran Hero Baharu Dalam Industri Seni, Percaya Pada Rezeki

Shopee Sale


Kebanjiran ramai hero muda dan kacak ketika ini tidak sedikit pun menggugat kedudukan pelakon dan pelawak terkenal seperti Zizan Razak.

Cemburu dari sudut positif

Menerusi temu bual bersama Zizan tidak menganggap kemunculan hero baharu seperti Meerqeen, Nadhir Nasar, Amir Ahnaf, Mierul Aiman menutup periuk nasi pelakon berpengalaman sepertinya.

Alhamdulillah, saya bersyukur kepada Allah S.W.T  kerana masih mendapat kepercayaan dari penerbit dan pengarah untuk beraksi sebagai hero dalam drama dan filem sampai sekarang.

Saya tidak tergugat pun dengan kemunculan mereka kerana percaya pada rezeki masing-masing.

Disoal mengenai persaingan pula, kata Zizan, dia lebih suka melihat kemunculan bakat baharu dari sudut yang positif.

Saya gembira melihat kemunculan ramai hero baharu kerana nama mereka tengah naik dan menjadi pilihan penerbit dan pengarah drama dan filem ketika ini.

Kalau cemburu pun dari sudut positif di mana kita perlu cari apa yang pelakon baharu itu tidak ada.

Tambah Zizan, peminat sekarang sudah bijak menilai dan menghargai pelakon berpengalaman seperti industri perfileman di Hollywood.

Walaupun ada hero baharu seperti Meerqeen, artis senior seperti Datuk Rosyam Nor, Bront Palarae, Shaheizy Sam dan Datuk Aaron Aziz masih menjadi pilihan penerbit untuk watak hero dalam industri perfileman sekarang.

Tapi pelakon lama kena ingat, mereka perlu menjaga kualiti lakonan dan pastikan prestasi yang terbaik ditampilkan dalam lakonan untuk kekal relevan dalam industri seni.

Pada masa sama, saya sendiri pun masih lagi belajar ilmu lakonan dan terus berusaha untuk memantapkan prestasi sedia ada.

MENARIK:  Raffi Ahmad's Brother-in-Law Confesses to Having a Tattoo on His Back, Reveals Reasons for Resentment Towards Raffi's Wife

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular